Foodexpo 2024: Bliv en del af Nordens største fødevaremesse

Vi tæller spændte ned til, at det endnu engang bliver tid til Foodexpo 2024, der finder sted den 17. – 19. marts i Messecenter Herning. Der vil være i alt ti haller fyldt med det bedste fra hele fødevarebranchen, og som mærkevareleverandør er det en oplagt mulighed for at vise dine produkter frem og møde dine kunder.

Foodexpo tiltrækker en bred vifte af fagfolk inden for blandt andet restauranter, kantiner, storkøkkener, foodservice, catering, hoteller samt detailhandel.

At deltage som udstiller på messen er din unikke mulighed for at være til stede hvor branchen mødes, pleje eksisterende kunder samt møde nye potentielle kunder.

Fokus på fremtidens madscene – stadig med masser af aktivititeter og fagkonkurrencer
På sidste udgave af Foodexpo kunne de besøgende opleve tre messedage spækket med produktnyheder, events, fagkonkurrencer, trendområder og ikke mindst et væld af udstillere – alt sammen krydret med interessante foredrag og aktiviteter.

Til Foodexpo 2024 sætter vi igen fokus på mad med holdning, ny viden, trends og tendenser og appetitvækkende produktnyheder. Derudover er Foodexpo også kendt for sit store aktivitetsprogram og prestigefyldte fagkonkurrencer, og på denne 10. udgave af Foodexpo har vi endnu en gang fornøjelsen af at invitere til tre messedage fyldt med fagrelevant viden.

Find al den information du skal bruge i informationsbrochuren
I præsentationsbrochuren herunder kan du blive klogere på Nordens største fødevaremesse.

Se facts og stemningsvideo fra messen i 2022, læse udtalelser fra tidligere udstillere samt se den generelle m2. pris på standleje og meget mere. 

Find brochuren her 

Se haller og områder her

Se standmuligheder og priser her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem