Fødevarebranchens faglige mødested – nu er der ikke længe til Madværkstedet Messe

Nu er der ikke længe til Madværkstedet messe går igang! Der er faktisk mindre end 1 dag til, og vi glæder os meget. Få tiden til at gå med Madværkstedets messemagasin, som du kan læse her.

Fødevarebranchens faglige mødested finder sted i Lokomotivværkstedet i København fra den 21. – 22. marts. Se frem til 150 udstillere, 9 oplevelseszoner og et stort eventprogram. Det kommer med andre ord ikke til at gå stille for sig!

Imens du venter, kan du blive inspireret af Madværkstedets messemagasin, hvor du kan læse om udstillernes mange nyheder, og få et overblik over de mange events, du kan opleve på messen.

Find messemagasinet her

Om Madværkstedet Messe
Madværkstedet messe er arrangeres i et samarbejde mellem MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH A/S. Messen er beslægtet med Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i MCH Messecenter Herning.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem