Europæisk videndeling blandt mærkevareleverandørforeninger i Bruxelles

Vi har netop tilbragt et par inspirerende og lærerige dage i Bruxelles med AIM, den europæiske brancheforening for mærkevareleverandører. Her blev vi opdateret på en række vigtige strategiske prioriteter på europæisk niveau og gav ligeledes et dansk perspektiv på vegne af mærkevareleverandørerne.

Under strategien “Brands Leading Change For a Sustainable Future” arbejder vi begge på mange af de samme fokusområder, herunder den grønne omstilling og at være med til at fremme den ude i virksomhederne og i branchen. Sparringen giver en stor værdi til MLDK, da vi får indblik i europæisk lovgivning og aktiviteter på nært hold og er up-to-date på, hvor vi kan være med til at assistere og implementere. 

Vi ser derfor frem til at fortsætte vores samarbejde om at skabe positive forandringer for både mærkevareleverandørerne og i branchen.

Inden længe opdaterer vi alle vores medlemmer på CSR-fokusområdet med insights fra besøget – hold øje med vores kanaler for mere information.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem