De nominerede til Årets Lancering 2022 er fundet – hvem skal vinde?

STEM PÅ DIN FAVORIT: NielsenIQ har nu fundet de fem nominerede til prisen ‘Årets lancering 2022’, og du kan nu stemme på den, du synes, der skal vinde!

NielsenIQ har siden år 2000 hvert år kåret den mest succesfulde produktlancering i dagligvaremarkedet. Prisen hedder Årets Lancering, og den 9. marts 2023 vil vinderen af prisen for 2022 blive kåret på Mærkevareleverandørernes Årstræf.

Her kan du se hvilke virksomheder, der har vundet prisen de andre år. 

Baseret på NielsenIQ ScanTrack data samt indstillinger fra branchen har NielsenIQ nu nomineret fem kandidater til Årets Lancering 2022.

De nominerede har skilt sig ud ved at have opnået bemærkelsesværdige resultater på både salg, markedsandel, distribution og har samtidig tilført nyhed og inspiration til markedet og kategorien.

De nominerede er:

  • Kohberg Café Sandwich fra Kohberg Bakery Group A/S
  • Matilde Milkshake Mix fra Arla Foods amba
  • Toms Minto fra Toms Group A/S
  • 1664 Rosé fra Carlsberg Danmark A/S
  • Barebells Caramel Choco Soft Bar fra Vitamin Well DK

Vi har brug for din hjælp til at finde vinderen!

Kriterier for at stemme:

  • Man skal arbejde i en virksomhed, der er MLDK-medlem
  • Man må ikke stemme på sin egen lancering
  • Man må kun stemme én gang.

Stem på din favorit her

Læs om de nominerede herunder.

Kohberg Café Sandwich fra Kohberg Bakery Group A/S

Med Kohbergs Café Sandwich kan du skabe caféoplevelser i dit eget køkken – præcist lige så lækre, bare meget, meget billigere! Det opdagede de unge ”foodies”, der delte begejstringen på TikTok og fik salgstallene til at overgå selv de allermest optimistiske prognoser. Man siger, man ikke kan planlægge en viral succes – men med det rigtige produkt, der spot-on rammer et behov i markedet, er man alligevel godt på vej.

Matilde Milkshake Mix fra Arla Foods amba

Matilde Milkshake Mix giver den perfekte, cremede konsistens til hurtige og lækre milkshakes & smoothies, proteinshakes og iskaffe. Tilsæt blot frugt, bær eller grønt mv. og masser af isterninger. Mix – Blend – Nyd! Målrettet den stigende trend, ”Sådan laver du din egen milkshake, som på caféerne”, og har skabt turnaround i kategorien.

Toms Minto fra Toms Group A/S

Stærk karamel-lancering driver tocifret vækst i segmentet og imødekommer forbrugerefterspørgsel.

1664 Rosé fra Carlsberg Danmark A/S

1664 Rosé er en helt ny variant i specialølskategorien, som har taget danskerne med storm. 1664 Rosé er en forfriskende hvedeøl med et hint af røde bær, og henvender sig primært til forbrugere, der søger sødere og mindre bitre smage. Salget har lagt sig på toppen af nuværende 1664 Blanc volumen og har drevet en stor del af væksten i hvedeølskategorien. 

Barebells Caramel Choco Soft Bar fra Vitamin Well DK

Blød, blødere, blødest. Med lanceringen af Barebells Caramel Choco Soft Bar banede Vitamin Well vejen for den nye generation af proteinbars. Glem alt, hvad du normalt forbinder med proteinrige produkter, og lad dig henrive af dens bløde karamelliserede kerne, og sprøde overtræk af mælkechokolade.

Stem på din favorit her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem