Business Development & Insight netværket

VI UDVIDER MED ENDNU ET NETVÆRK: Brug af indsigter og analyser i forhold til udvikling af kanaler, kunder og kategorier er et centralt omdrejningspunkt for den nye netværksgruppe, der allerede har afholdt to møder. Læs mere om netværksgruppen, og hvordan du bliver en del af den nedenfor.

Netværksgruppen har stort fokus på at dele viden og erfaring med forskellige typer af indsigt, analyser og værktøjer, ligesom der typisk vil være indlæg fra relevante analyse- og konsulenthuse.

Erfaringer i forhold til projekter, interne processer og organisering knyttet til forretningsudvikling, category management, customer development mm. kan deles i gruppen. Alt sammen foregår naturligvis indenfor rammen af de compliance regler, alle MLDK-netværk er underlagt.
Gruppen er nu så stor, at netværket deles i to grupper fra Q2. Det gør det også muligt i højere grad at adskille direkte konkurrenter – og dermed øge muligheden for deling af erfaringer mm.

Hvem er med i netværksgruppen?
Som deltager i netværksgruppen, kan du have en bredere rolle i forhold til ”business development & insight” – men du kan også være mere specialiseret. Om din titel er Business Development Manager, Category Manager, Customer Marketing Manager, Insight Manager, Pricing Specialist eller en mere klassisk marketing titel, er mindre vigtig. Det vigtigste er, at du har interesse og arbejder med emner indenfor feltet.

Som deltager kan du også være mere eller mindre erfaren. Agenda og dialog vil dog have et “senior” udgangspunkt, men vi anerkender også, at man jo skal starte et sted for at blive erfaren.

Vil du vide mere? Kom med til næste netværksmøde den 15. marts.
Hvis du er interesseret og har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Brun fra MLDK på 2675 0741 eller lbn@mldk.org.

Du har også mulighed for at tilmelde dig direkte til det næste møde i gruppen for at prøve det af. Næste møde afholdes onsdag den 15. marts fra 10.00 – 15.00 hos MLDK i Food Innovation House i Vejle. Her vil der bl.a. være indlæg fra NeuroLab UCL og Kauza.

Tilmeld dig Business Devekopment & Insight netværksmøde lige her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem