Bliv klar til fremtidens hybride arbejdsplads

Hør Lise Dahl Arvedsen, Ph.d. og partner i det forskningsbaserede konsulenthus Augmenti, fortælle om dagens webinar med fokus på fremtidens “new normal” arbejdsplads – og hvad vi kan se frem til i næste uges webinar med den anden partner i Augmenti, nemlig Liv Otto Hassert.

I dag løb det første Augmenti-webinar over skærmen, og vi blev klogere på, hvilke strategiske greb man som leder kan tage i brug, når vi skal arbejde os ind i fremtiden. I næste uge får vi endnu engang muligheden for at blive klogere på, hvordan vi kan få mest muligt ud af samarbejder ved hjælp af praktiske værktøjer til fremtidens hybride møder og dagligdag.

Iframe

Se webinaret fra i dag
Er du medlem af MLDK, kan du se eller gense webinaret ‘New normal – hvordan bliver vores arbejdsdag i fremtiden?’. Du kan også få materialet fra præsentationen. Det gør du her.

Tilmeld dig næste uges webinar
Du kan læse mere om og tilmelde dig næste uges webinar ‘Få praktiske værktøjer til fremtidens hybride møder og dagligdag’ med Liv Otto Hassert fra Augmenti. Det gør du her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem