Årets Nyhed 2021/22 – Away From Home

INDSTIL DIN VIRKSOMHED: Prisen for Årets Nyhed 2021/22 – Away From Home gives til en leverandør, der succesfuldt har lanceret et produkt, et koncept eller anden løsning målrettet foodservicemarkedet.

Lanceringen skal være sket i perioden januar 2021 – Q1 2022, og nyheden kan være et produkt, der i indhold og smag bidrager til en bedre gæsteoplevelse. Det kan også være et produkt eller anden løsning, der bidrager til at reducere madspild eller på anden vis mindsker ressourceforbruget ude i det enkelte køkken.

Eksemplerne er flere, og fælles, for de produkter eller løsninger der nomineres, er, at de er positivt modtaget af den målgruppe, de er tiltænkt.

Forløb

Senest onsdag d. 18. maj skal du indsende en motivation for, hvorfor jeres produktnyhed, løsning eller koncept skal nomineres. Det skal noteres, at din egen omtale af løsning eller produkt og succes ikke efterprøves af juryen. Den del står I selv på mål for. Det er dog muligt at juryen kan have opfølgende spørgsmål.

Senest fredag d. 20. maj får I at vide, om I er blevet nomineret. En jury vil nominere tre produkter, løsninger eller projekter. De nominerede bliver alle præsenteret under det store brancheevent på MLDK Årstræf den 9. juni på Crowne Plaza, hvor der også vil være deltagere fra kundesiden.

Materiale til visning på brancheeventet skal være MLDK i hænde senest tirsdag d. 7. juni. De tre nominerede skal aflevere et materiale, der kan vises på storskærm, være selvkørende og i øvrigt afspejle den motivering, man er blevet indstillet på grundlag af. Hvorvidt formatet er håndholdt video, optaget tale, PP med eller uden speak eller noget fjerde er op til de nominerede selv. Uafhængig af format, så må visningen maksimalt vare 120 sekunder (2 minutter).

Den 9. juni på MLDK’s Årstræf findes vinderen. En afstemning blandt deltagere på dagen afgør vinderen, der offentliggøres under festmiddagen om aftenen.

Tidsplan

  • 18. maj: Deadline for indstilling
  • 20. maj: De nominerede kontaktes
  • 7. juni: Deadline for indlevering af materiale til visning på MLDK Årstræf
  • 9. juni: Vinderen findes.

Kriterier

Da produkter, koncepter og andre løsninger kan være vanskelige at sætte ind i en fast skabelon, så er der ingen. Indstiller I et produkt eller anden løsning, så har I sikkert en god fornemmelse for hvad der er vigtigt i en beskrivelse, og hvilke gode begrundelser der er, for at jeres produktnyhed eller løsning skal nomineres.

Juryens kriterier er beskrevet som retningsgivende under omtalen af prisen i introen.

Beskrivelse i tekst må maksimalt modsvare en A4-side og kan ofte skrives meget kortere. Der er mulighed for at uploade op til 5 produkt- eller løsningsbilleder.

NB! Den tekst i skriver anvendes kun af juryen til brug for nominering og behøver derfor ikke at have journalistisk kvalitet.

Sådan indstiller du din virksomhed (senest 18. maj)

Du kan indstille din virksomhed ved at udfylde en kort online formular HER.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem