Årets Lancering 2021 by NielsenIQ

Siden år 2000 har NielsenIQ hvert år kåret den mest succesfulde produktlancering i dagligvarehandelen. Der har gennem årene været vindere inden for både drikkevarer, husholdning, personlig pleje og mere.

I denne kategori er der ingen indstilling, da de nominerede allerede er fundet – det blev de nemlig af NielsenIQ, der på baggrund af deres data, for godt og vel en måneds tid siden nominerede fem produktlanceringer inden for fem meget forskellige produktkategorier til Årets Lancering 2021. Dem kan du læse mere om her

Der var både alkohol og snacks til festen, smoothie til morgenmaden eller mellemmåltidet, flødebolleskum til det kreative hjørne i køkkenet samt et nyt make-up produkt.

Alle fem kandidater skilte sig ud ved at opnå bemærkelsesværdige resultater på både salg, markedsandel, distribution og har samtidig tilført nyhed og inspiration til markedet og deres kategori.

Stem på din favorit

Du har dog stadig mulighed for at stemme på din favorit og kan lige nå det inden deadline på fredag den 29. april 2022 kl. 12.00. 

Vær opmærksom på, at du ikke kan stemme på din egen lancering og at du skal være ansat i en af MLDK’s medlemsvirksomheder.

Afgiv din stemme her

Vinderen kåres på MLDK’s årstræf

Kåringen af vinderen vil – ligesom de andre priser – ske på MLDK’s Årstræf den 9. juni på Crowne Plaza. De nominerede vil blive præsenteret under det store brancheevent, hvor der også vil være deltagere fra kundesiden.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem