På dette introduktionswebinar vil vi bl.a. fokusere på, hvad et HR-netværk skal have fokus på. Som deltager på webinaret får du desuden mulighed for at påvirke rammen for et kommende netværk. I dialogen med andre interesserede, får du helt sikkert også et billede af, om det kan give værdi for dig at være en del af netværksgruppen.

Kan du ikke denne dag? Så har vi endnu et introduktionswebinar om HR-netværket den 13. maj kl. 11.00 – 12.00. Det kan du læse mere om her.

NB! Er du interesseret, men har ikke mulighed for at deltage, så kan du skrive til Lars Brun på lbn@mldk.org, og så sørger vi for, at du bliver orienteret.

  • Del
Pris pr. deltager

GRATIS
ex. moms

DATO OG STED

15. May 2024 kl. 11:00

til

15. May 2024 kl. 12:00

Webinar

Log på med MLDK profil

Såfremt du er MLDK medlem, anbefaler vi at du booker med din MLDK konto. Det giver dig en endnu nemmere og hurtigere bookingprocess.

Log ind for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem