Effectmanager har stor erfaring i, hvordan man arbejder med data-drevne beslutninger, da de arbejder med POS-data, Tilbudsdata, Forbrugerdata og kampagnedata.

Som mærkevare i dagligvarehandlen har man adgang til en enorm mængde data, og tit forfalder man til at tale om de enkelte datakilder, og hvorfor man skal vælge den ene frem for den anden.

Det man i stedet kan fokusere på, er, hvilke strategiske, taktiske og operationelle spørgsmål data skal hjælpe med at svare på. På den måde bliver data en støtte i vores beslutningsproces på det helt rette tidspunkt.

  • Del
Pris pr. deltager

GRATIS
ex. moms

DATO OG STED

26. Jan 2024 kl. 11:00

til

26. Jan 2024 kl. 11:30

Webinar

Log på med MLDK profil

Såfremt du er MLDK medlem, anbefaler vi at du booker med din MLDK konto. Det giver dig en endnu nemmere og hurtigere bookingprocess.

Log ind for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem