2023 blev meget turbulent – Aldi og Irma lukkede ned, og antallet af ugentlige aviser faldt dermed. Den nye Coop-kæde sendte sin første avis ud – og det er endnu uvist, hvor lang tid det vil tage at konvertere de mange Kvickly og SuperBrugsen til det nye format – og om de vil have flere varianter af markedsføring.

Der blev i løbet af året også lavet mange eksperimenter med gyldighedsperioden på de enkelte aviser og ”opfølgningsaviser”, der kun blev distribueret digitalt, hvilket har krævet helt nye metoder til måling af kampagnetryk.

2023 blev også året, hvor brugen af tilbudsavisen voksede igen, andelen af varer der blev købt på kampagne steg, og Private Label snuppede en større del af kædernes markedsføring.

Så på alle måder et spændende 2023 – og det tegner til, at 2024 bliver mindst lige så spændende.

Deltag i webinaret, og bliv opdateret.

  • Del
Pris pr. deltager

GRATIS
ex. moms

DATO OG STED

05. Jan 2024 kl. 11:00

til

05. Jan 2024 kl. 11:30

Webinar

Tilføj til kalender Log på med MLDK profil

Såfremt du er MLDK medlem, anbefaler vi at du booker med din MLDK konto. Det giver dig en endnu nemmere og hurtigere bookingprocess.

Log ind for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem