På webinaret vil vi se på de makroøkonomiske skift samt på hvilke trends, der præger forbrugeren. Derudover vil vi tale om, hvad der driver omsætningen i den danske dagligvarehandel samt synliggøre, hvordan I let kan identificere vækstmuligheder. Få også overblik over jeres kategori – og hermed blive klar til årsforhandlingerne med kæderne i efteråret. 


Deltag i vores webinar og se, hvordan vores data og ekspertise kan styrke din virksomheds position i dagligvaremarkedet. Du vil i øvrigt få et indblik i, hvordan NielsenIQs nye værktøj kan give et hurtigt overblik over vækstpotentialer og udfordringer. Dette nye værktøj er specielt designet til small/medium-markedet, og prisen er også blevet tilpasset dette marked. 

  • Del
Pris pr. deltager

GRATIS
ex. moms

DATO OG STED

07. Jun 2024 kl. 11:00

til

07. Jun 2024 kl. 11:45

Webinar

Log på med MLDK profil

Såfremt du er MLDK medlem, anbefaler vi at du booker med din MLDK konto. Det giver dig en endnu nemmere og hurtigere bookingprocess.

Log ind for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem