I anledningen af, at der i 2024 er valg til Europa-Parlamentet, får vi besøg af parlamentsmedlem, Asger Christensen, fra Venstre, som vil give sit perspektiv på EU og de geopolitiske udfordringer, Europa står overfor. Han giver også sit syn på den bølge af EU-regulering, der rammer danske virksomheder i disse år. Og mon ikke også, Rikke Hvilshøj, Public Affairs Director i Grace Public Affairs, giver et kort perspektiv på den aktuelle parlamentariske situation i Danmark?

Når det gælder de hjemlige himmelstrøg, dagligvarebranchen og Foodservicebranchen, så får vi besøg af Tomas Pietrangeli, Koncerndirektør Dagrofa. Dagrofa har været igennem en sand turnatound, og står stærkere i markedet end vi har set i mange år. Men hvad er Tomas perspektiv og forventninger til de kommende år.

Glæd dig til en aften med god mad og dejlig vin, godt selskab, globalt udsyn og masser af brancheinspiration.

 

Pris: Kr. 1.500.- excl moms

Sted: Restaurant Nimb, København

 

Program for aftenen er:

17.30 Velkomst og registrering

18.00 Indlæg og dialog v/ Asger Christensen, Medlem af Europa-Parlamentet for Venstre

18.30 Forret

19.00 Indlæg og dialog v/ Tomas Pietrangeli, Koncerndirektør Dagrofa

19.30 Hovedret, dessert, kaffe og networking

 

Tilmelding foregår via denne side – først til mølle princippet. Max. 35 deltagere. 

  • Del
Pris pr. deltager

1.500,00 DKK
ex. moms

DATO OG STED

11. Jan 2024 kl. 17:30

til

11. Jan 2024 kl. 22:30

Restaurant Nimb, Bernstorffsgade 5, 1577 København

Tilføj til kalender Log på med MLDK profil

Såfremt du er MLDK medlem, anbefaler vi at du booker med din MLDK konto. Det giver dig en endnu nemmere og hurtigere bookingprocess.

Log ind for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem