Den 17. april afholder vi MLDK CEO Event med indlæg af Anders Hagh, CEO i Salling Group, der vil dele sit perspektiv og forventninger til dansk dagligvaremarked i 2024. Endvidere vil der være indlæg ved Brian Wessel, Erhvervsjuridisk direktør i Erhvervsministeriet, som fortæller om betydningen af det danske EU-formandskab og forberedelserne hertil. Endelig vil der være indlæg ved Michelle Gibbons, Director General i AIM – European Brands Association, som vil fokusere på samarbejdet med de europæiske institutioner, her inden europaparlamentsvalget i juni. 

Vi holder samme ”intime” koncept, som ved det netop afholdt nytårstaffel i januar – dvs. at der er plads til 40 deltagere – kun ved personlig invitation til øverst ansvarlige hos MLDK’s medlemsvirksomheder, og pladserne tildeles efter først til mølle-princippet. 

Glæd dig til en aften med god mad og dejlig vin, godt selskab, brancheperspektiv fra markedslederen i dansk dagligvarehandel, europæisk udsyn og relevant netværk. 

 

Program for aftenen er: 

17.30 Velkomst  

 

18.00 Anders Hagh, CEO, Salling Group

Perspektiv og outlook på dansk dagligvarehandel i 2024 og frem. Kombination af indlæg og dialog 

 

18.45 Forret 

 

19.15 Brian Wessel, Erhvervsjuridisk direktør, Erhvervsministeriet 

EU-politisk perspektiv – forberedelserne til det danske EU-formandskab

 

19.45 Hovedret

 

20.15 Michelle Gibbons, Director General, AIM (European Brands Association) 

Et kort EU-politisk perspektiv 

 

Herefter dessert, kaffe og networking. 

 

22.00 Afslutning 

 

 

  • Del
Pris pr. deltager

1.895,00 DKK
ex. moms

DATO OG STED

17. Apr 2024 kl. 17:30

til

17. Apr 2024 kl. 22:00

Varna Palæet, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus

Eventet er fuldt

Log ind for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem