Vi har inviteret indkøbsdirektørerne Charlotte Norby og Lars Rasmussen fra Coop, der deltager i en interaktiv session om formiddagen. Efter frokost kommer vi omkring andre facetter af den kommercielle agenda, hvor det er godt at følge med. Hør blandt andet om kommerciel implementering af det udvidede producentansvar, status på UTP-loven og korte updates på anden regulering, der rammer os.

 

Program: 

Registrering og morgenkaffe fra kl. 9.00 – 9.30

Opdateres inden længe.

 

Vær opmærksom på, at vi tidligere har meldt ud, at der kom to events i hvv. Vejle og København den 31. maj og 6. juni. Disse datoer udgår og er blevet til dette fælles event den 17. juni.

 

  • Del
Pris pr. deltager

1.495,00 DKK
ex. moms

DATO OG STED

17. Jun 2024 kl. 09:00

til

17. Jun 2024 kl. 16:00

Sinatur Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg

Log på med MLDK profil

Såfremt du er MLDK medlem, anbefaler vi at du booker med din MLDK konto. Det giver dig en endnu nemmere og hurtigere bookingprocess.

Log ind for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem