Den 1. juli i år træder en ændring af Arbejdstidsloven i kraft, som pålægger arbejdsgiver under visse forudsætninger at skulle indføre et arbejdstidsregistreringssystem for at tilsikre, at regler om hviletid og arbejdstid overholdes.

 

§ 4 b. Med henblik på at sikre overholdelse af gældende regler om daglig og ugentlig hviletid og maksimal ugentlig arbejdstid skal arbejdsgiveren indføre et objektivt, pålideligt og tilgængeligt arbejdstidsregistreringssystem, der gør det muligt at måle den daglige arbejdstid for hver enkelt af de pågældende lønmodtagere.

 

På dette webinar få vi besøg af Jesper Kongsted, Partner og statsautoriseret revisor i Redmark, der vil gennemgå de nye regler samt fortælle om de overvejelser, I skal gøre jer i forhold til, om I er omfattet af de nye krav, og hvordan I kan arbejde med disse for at leve op til lovens krav.  

 

  • Del
Pris pr. deltager

GRATIS
ex. moms

DATO OG STED

12. Apr 2024 kl. 11:00

til

12. Apr 2024 kl. 11:45

Webinar

Eventet er fuldt

Log ind for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem